Beauty

B.Balenciaga: het eerste parfum van Alexander Wang

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Alexander Wang gaat een nieuwe richting op met Balenciaga. Het modehuis lanceert namelijk een nieuw parfum, onder leiding van de hoofdontwerper. De geur, genaamd B.Balenciaga, zit in een geweldig flesje en dat alleen al is reden om dit parfum om te benoemen tot beauty musthave van de week.
 
Balenciaga geur Alexander Wang
 
De flacon
Het matglas van het flesje heeft een unieke 'craqueléstructuur, geïnspireerd op de marmeren tegels in de originele Balenciaga salon aan de Avenue George V. in Parijs. Op de dop vind je een boog, die ons doet denken aan de rondingen die we ook in de mode en accossoires van Balenciaga terugvinden. 
 
b.balenciaga alexander wang
 
De geur
B.Balenciaga is een houtachtige geur die fris opent met de groene noten van edamame, lelietjes-van-dalen en de groene bladeren van viooltjes. In het hart van de geur vind je iriswortel en cederhout en de basis bevat ambrettazaad en kasjmierhout. 
 
B.Balenciaga is vanaf nu verkrijgbaar bij geautoriseerde Balenciaga Perfumes parfumerieën en warenhuizen voor € 61,05 (30 ml).
Deel dit artikel
Back to top