Beauty

De Smashbox Try It Kit moet je hebben!

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Dior show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Deze week weer een musthave waar wij heel blij van worden. En eigenlijk niet één musthave, maar vier fijne beautyproducten! De Smashbox Try It Kit is namelijk een verzameling van de bestsellers uit het Smasbox assortiment. Herinner je je de 24 Hour Photo Finish Shadow Primer nog? Wij wel! En dit effectieve product, zit samen met nog drie fijne beauties in de Try It Kit van Smashbox. 
 
De Try It Kit is super handig als je de Smashbox producten eens wilt uitproberen, maar ook als je juist op zoek bent naar een kleiner formaat van je favoriete producten (voor in je tas). De producten in de kit zijn namelijk uitgebracht in handige try-me formaten. Wat er in zit? Scroll even verder. 
 
smashbox try it kit
 
Photo Op Eye Shadow Trio in “Filter (1.2 g)
Een oogschaduw trio van drie kleuren die perfect samengaan. Een basiskleur, een contourkleur en een highlighter van Smashbox' superzachte, hi-res oogschaduw.
 
24 Hour Photo Finish Shadow Primer (4 ml)
Een oogschaduwprimer die een levendige kleur vasthoudt voor 24 uur zonder dat deze vervaagt, in je plooi gaat zitten of mengt. Echt waar. Onze Tess is fan. 
 
Full Exposure Mascara (4 ml)
Toon je meest lange en volle wimpers met Smashbox bestverkopende verlengende en volumegevende mascara.
 
Photo Finish Foundation Primer (7.1 ml)
Een primer heb je gewoon nodig. Punt. 
 
De Try It Kit van Smashbox is vanaf februari exclusief verkrijgbaar bij Douglas voor € 26,50.
Deel dit artikel
Back to top