Beauty

Dit zijn dé huid- en haarverzorgings beautygeheimen van de redactie

Dit zijn dé huid- en haarverzorgings beautygeheimen van de redactie

Wanneer ik me met mijn vriendinnen ga klaarmaken, sta ik altijd vol verwondering naar iedereen zijn skin en hair care collectie te kijken.  Het is de basis van een goed verzorgd uiterlijk en iedereen heeft zo haar favorieten. 

Beautygeheimen delen met de vrouwen om je heen is één van de leukste dingen om te doen. Daarom konden wij niet achter blijven en delen wij graag onze geheimen met jou.

Famke's eerste tip: Zwitsal op’t wangetje

Waar zal ik beginnen. Ten eerste, ruikt het niet normaal lekker en doet het me denken aan vroeger. Daarnaast is het mijn geheim voor een gevoed en plumping gezicht. De milde en extreem voedende crème smeer ik elke nacht als een soort masker op mijn gezicht. Het kalmerende kamille-extract zorgt ervoor dat ik ‘s ochtends met een babyhuidje wakker wordt.


Zwitsal baby gezichtscrème op 't wangetje bij Bol.com

Famke's tweede tip: Collistar druppels

Dé holy grail op het gebied van zelfbruiner voor het gezicht. Met enkele druppels – puur of door je gezichtscrème heen – krijgt je huid een goudbruine kleur. Handig voor de dagen dat de zon zich niet laat zien en de zonnebank net wat teveel moeite kost. Let wel op dat je niet overmoedig wordt, want dan zul je er als een oempa loempa bijlopen. De druppels zijn zelfs nu in de aanbieding bij de Douglas!


Magic drops self tan concentrate zelfbruiner bij Douglas.nl

Zora's eerste tip: Aussie haarverzorging

Als het op beauty aankomt, dan draait het bij mij voornamelijk om het zorgen voor mijn haren. Toen ik jong was, begon ik vroeg met het experimenteren met kleurshampoos en als tiener verfde ik mijn haren met de allergoedkoopste haarverf van de drogist. Een bezoekje bij de kapper en de nodige kritiek van de kapster heeft dit een aantal jaren geleden veranderd. Nu ben ik super zuinig op mijn haren en ik merk dat mijn haren steeds gezonder en glanzender worden dankzij deze tips. Het beautygeheim dat ik met jullie wil delen, zijn de haarverzorgingsproducten van het Australische merk Aussie. Ik heb veel shampoos, conditioners en maskers uitgeprobeerd in mijn leven. Ik kan nu eindelijk zeggen dat ik de ware heb gevonden. Aussie heeft producten voor elk haartype. Zelf gebruik ik de scent-sational smooth shampoo en conditioner.

Aussie Scent-Sational Smooth conditioner bij BOL.com

Zora's tweede tip: skincare

Voor mij betekent beauty niet make-up maar haarverzorging en skincare. Ik draag zelden make-up en dat kan ik iedereen aanraden. Ik heb een gevoelige en droge huid en ik zweer bij deze twee skincare producten. Ten eerste gebruik ik de fantastische moisturizer van het vegan merk The Ordinary. Wanneer ik last heb van een onzuivere huid, gebruik ik voor het slapen gaan Kruidvat Tea Trea Olie.

Natural Moisturizing Factors + HA Gezichtsverzorging bij Douglas.com

Michelle's eerste tip: Bioderma Sensibio H20 Micellair Water

Ook ik heb een gevoelige huid en mijn ogen raken al helemaal snel van slag. Jarenlang gebruikte ik een oogmake-up reinigingsproduct van Olaz maar op een gegeven moment ging dat uit de handel. Ik kon wel huilen aangezien ik van alle andere producten die ik geprobeerd had, een waas voor mijn ogen kreeg in combinatie met hoofdpijn en rode ogen. Franse beautyproducten die je bij de apotheker kan kopen, zijn al jaren een hit en iets wat echt een topproduct scheen te zijn was het micellaire water van Bioderma. Wat mij betreft is daar niet van gelogen. Oogmake-up verdwijnt als sneeuw voor de zon, mijn ogen voelen erna normaal aan en ook de rest van mijn make-up verwijder ik ermee. Mijn huid is goed schoon en voelt comfortabel aan na het gebruiken van het micellaire water in combinatie met een watje. Ik ben blij dat ik dit product ben gaan testen en nu is het niet meer uit mijn beauty routine weg te denken. 


Bioderma Sensibio H20 Micellair Water bij Bol.com

Michelle's tweede tip: Purol lippenbalsem

Jarenlang was ik 'verslaafd' aan lippenbalsem. Als je eenmaal eraan begint, raken je lippen afhankelijk van het goedje wat je er met regelmaat opsmeert met als gevolg dat je er nog meer op moet doen dan voorheen. Helemaal stoppen met het insmeren van mijn lippen zal ik nooit doen - tijdens de wintermaanden is het echt een must en ook in de zomer is het belangrijk om de huid van je lippen te beschermen met een SPF - maar een lippenbalsem die ervoor heeft gezorgd dat ik niet meer gek wordt zonder balsem, is die van Purol. Purol producten vind ik sowieso heel lekker ruiken en daarnaast is mijn huid niet meer zo afhankelijk van een nieuw laagje balsem. Ik ben door het gebruiken van dit product van meerdere keren per uur lipverzorgingsproducten smeren, terug gegaan naar gemiddeld twee keer per dag zonder dat ik onverzorgde of droge lippen heb. Perfect dus!


Purol lippenbalsem bij Bol.com

Beeld: Photo by Fleur Kaan on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top