Beauty

Smashbox komt met de mooiste, maar duurste lip look óóit

Van sommige prijzen voor cosmetica sla je steil achterover, maar de nieuwe lip look van Smashbox’s lip editor in chief spant toch wel echt de kroon. De look is volgens de gegevens van Guinness World Records de duurste lip look ooit en dit is allemaal te danken aan het feit dat lippen werden bezet met diamanten

Begin maart werd bekend dat Vlada Haggerty als Lip Editor in Chief bij Smashbox aan de slag zou gaan. De visagiste uit Los Angeles staat bekend om haar liquid lip art en wilde haar eerste dag bij het make-upmerk sterk beginnen en wat is nou sterker dan diamanten? 

De 32-jarige make-upartiest werkte samen met juwelengoeroe Zoe Chicco om samen de ‘Most Valuable Lip Art’, te creëren. En dat deden ze! Het duo plaatste tientallen kleine diamanten op de bovenlip van het model en lieten daarmee alle andere records in het stof bijten. Naast de juwelen die voor de look werden gebruikt, werden de lippen van het model met de Be Legendary Liquid Lipstick gestift. Het eindresultaat is adembenemend! 

Bekijk de peperdure lip look hieronder. 


Het is lang niet de eerste keer dat Vlada een oogstrelende lip look creëert. De Instagrampagina van de visagiste staart bomvol met prachtig gekleurde lippen. Hieronder zie je een paar van haar bekendste looks. 

Deel dit artikel
Back to top