Fashion

Lookbook: Primark voorjaarscollectie

Ondanks dat het nog maar december is, kun je met dit kleurrijke lookbook al gaan wegdromen bij de voorjaarscollectie van Primark. Wij kunnen niet wachten tot de lente, welke items zijn jouw favoriet?

Dit voorjaar zien we bij Primark een gevarieerde mix aan stijlen. Van bohemien invloeden tot drukke felgekleurde prints, sportieve bewerkingen en pastelkleuren. De rode draad in de lentecollectie is reislust. We zien veel Oosterse prints met heldere kleuraccenten en bloesem- en orchideemotieven terug in de kleding. Ook de plateausandalen, zonnekleppen en schuingedragen tassen ontbreken niet in de collectie.

Bohemien
Met de Boho-lijn gaan we terug naar de jaren 70. De collectie bestaat uit straploze topjes, geborduurde jurken en jeans met wijd uitlopende pijpen in combinatie met gekleurde shawls, grote hoeden en kurkzoolsandalen. Deze look is perfect voor festivals. Party like a hippie!
 
Pastelkleuren
De pastelkleuren van Primark zijn zo zoet dat je er spontaan een afspraak bij de tandarts wilt laten maken. Ook prints spelen in de collectie een grote rol. De look wordt afgestyled met accessoires in de vorm van chokers met tekstopdruk en pastelgetinte make-uptasjes. Sweet like candy!
 
Sportief
We zijn nog niet klaar met de sportieve look. Eerder zagen we al dat de gympen een huge comeback maakten. En nu voeren we de sporty trend ook door in onze kleding. We zien broekrokken, rompers, sportieve hooggehakte sandalen en buiktasjes. Qua kleur zijn zwart en wit de hoofdkleuren gemixt met diverse pasteltinten. Work it baby!
 
 
 
 
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top