Fashion

Trend: Flatforms

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

De schoenen van Stella McCartney's SS15 collectie zijn al zo veel gedragen en gespot dat we voor ons gevoel het hele seizoen al beleefd hebben! Een aantal jaar geleden bracht Prada de trendy brogues met gekleurde zool uit wat een beetje het begin van de 'flatform' bracht in modeland. Stella's ontwerpen in de geveterde en de gym variant zijn een enorme hit en gelukkig hebben high street ketens en andere designers als Jeffrey Campbell de trend al meegepikt, waardoor het zeker geen zomer trend hoeft te zijn maar juist super te combineren valt met een panty of lange broek. Ook kan de look super zijn voor de komende feestdagen met een jurkje of rokje, waardoor je look niet te done up is. 

Hate it or love it ; de één vindt het circusatributen en de ander vindt de statement shoes geweldig. Wij zijn gek op de opvallende verhoging die ook nog comfortabel loopt. De schoenen maken werkelijk iedere look interessant en kan zowel vrouwelijk en liefelijk als stoer en androgeen worden gecombineerd. 

Eat Sleep Denim

Queen Of Jetlegs

I'm Next

Patricia Manfield

Le Fashion Image

Fashionvibe

Camille Over The Rainbow

Eat Sleep Denim

Hanneli

Lookdepernille

The Blab

Fashion Me Now

Caroline's Mode

Cocco's Style File

Song Of Style

Fashion Me Now

Deel dit artikel
Back to top