Beauty

OPI lanceert sexy Fifty Shades of Grey collectie

De nagellaktrend voor deze winter? Als het aan OPI ligt is dat grijs! Het nagellakmerk is namelijk he-le-maal into Fifty Shades of Grey. De verfilming van de populaire boekenreeks gaat op 12 januari in première en ter ere van dat lanceert OPI een collectie die - hoe kan het ook anders - in het teken staat van heel veel tinten grijs. 

Het is niet de eerste keer dat OPI zich laat inspireren door een film. Ook aan James Bond en The Muppets werden eerder al collecties opgedragen. Nu is Fity Shades of Grey aan de beurt. De lakjes in de collectie zijn geïnspireerd op de karakters uit de film. Met namen als 'My slik tie', 'Dark side of the mood' en 'shine for me' zijn deze fijne, grijze en zliveren lakjes echte musthaves!

opi fifty shades of grey

Het rode lakje is natuurlijk een vreemde eend in de bijt. Maar ook daar heeft OPI een verklaring voor: rood staat voor de passie tussen Ana en Christian, de hoofdrolspelers van de film.

opi set fifty shades of grey

We moeten nog wel even wachten op de lakjes, want ze liggen pas vanaf 12 januari in de winkel. De nagellakjes kosten € 14,25 per stuk (15 ml) en een mini-set met alle zes de tinten (3,75 ml) kost € 29,95. Wees er snel bij, want het gaat om een limited edition!

fifty shades of grey opi

Tess was aanwezig bij de perspresentatie van de collectie.

opi fifty shades of grey

De favoriet van de redactie: 'Shine for me'.

Deel dit artikel
Back to top