Fashion

DIY: tube crop top

We love crop tops, de 90's trend is niet alleen leuk in de zomer, maar ook wanneer je een avondje gaat dansen in de club of met een blouse eronder in de winter. Heb je nog niet de perfecte crop top gevonden? En ben je in een creatieve bui vandaag? Maak dan nu zelf een crop top binnen 10 minuten! Ik herhaal tien minuten!

 

Dit heb je nodig:

  • lint of elastiek
  • een stuk neopreen
  • schaar
  • naald en draad en een naaimachine

Begin met het stuk neopreen in twee stukken te knippen. Zorg dat de stukken neopreen breed genoeg zijn, zodat ze om je buste passen. En er nog ruimte is voor de naden. Pak dus altijd minimaal één centimeter extra. Om te zorgen dat de crop top niet te kort wordt, meet je een centimeter boven en onder je buste. Als je wil gaan voor een langere crop top kan dit natuurlijk ook.

Leg de stukken van de top op elkaar en naai de uiteinden van de korte zijdes aan elkaar vast.

Je hebt nu een crop top. Erg simpel en minimalistisch, wij houden wel van dit stijltje. Je kunt de crop top natuurlijk naar je eigen stijl personaliseren door er bijvoorbeeld steentjes op te naaien enzovoort.

Om te zorgen dat de crop top niet telkens afzakt, kun je er bandjes aan maken. Je naait aan beide kanten één bandje. Doe dit wel aan de binnenkant zodat je geen naden ziet.

Tadaa, je hebt zojuist binnen een paar minuten een crop top gemaakt. Combineer de top met bijvoorbeeld een midi skirt of een wijde pantalon voor een chique look. Wil je de top dragen tijdens de feestdagen, combineer hem dan met een high waisted broek, een taillerok met pailetten of een leren skaterskirt een paar heels eronder wat shiny sieraden en you're ready to go!

 

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top