Winnen

WIN: 5x2 kaartjes voor E! Rode Loper Event

In januari en februari staat E! Entertainment compleet in het teken van alle glitter en glamour in Hollywood. Het rode loper seizoen is één van Amerika's hoogtepunten en wij hoeven er geen minuut van te missen door de exclusieve verslagen van Ryan Seacrest en Giuliana Rancic. Ook het Fashion Police team staat klaar om te kijken wie een hit of een misser look heeft...

De Golden Globes, Screen Actor Guild Awards, BAFTA’s,Grammy Awards en natuurlijk de Oscars; Amerika is gek op prijs uitreikingen en wij zijn gek op alle looks! De aftrap van het seizoen vindt plaats tijdens de twee uur durende special van de Golden Globes op zondag 11 januari om 00:00 uur. Giuliana Rancic en Ryan Seacrest spreken de beroemheden terwijl zij op de rode loper staan.

WIN!
Wil jij ook niets liever dan zelf de rode loper betreden? Dat kan! Op vrijdag 23 januari organiseert E! tijdens Amsterdam Fashion week een E! Live from the Red Carpet meet Fashion Week Party. Waan je in de wereld van de sterren en laat je op de foto zetten op de rode loper, ontvang een heerlijke welkomstdrankje en laat je haar of nagels een touch up geven! Ook wacht er dansbaar entertainment! Vul je gegevens hieronder in en beantwoord de onderstaande vraag en wie weet ben jij ook ster voor een dag!

 
 
Deel dit artikel
Back to top