Beauty

Dit is de manier om nieuwe beautyproducten te testen

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat!
 
Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Zo hebben we de afgelopen maanden heerlijke producten van onder andere Rituals, Redken, Dermalogica en Anastasia in de Beautybox voorbij zien komen. 
 
Wat kun je verwachten? 
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Om je een idee te geven van de Beautybox laten we je de editie van november nog even zien...
 
Beautybox november
 
De november editie van de Beautybox zat weer vol heerlijke producten. Zo vonden abonnees onder andere een miniatuur eau de parfum van Thierry Mugler, de Sakura Silk anti-perspirant spray van Rituals en een handgemaakt zeepje van Sabon in de box. 
 
beautybox
 
Abonnement
Wil je ook iedere maand verblijd worden met een portie beauty? Dan kun je via de website van Beautybox gelijk een abonnement (van maar € 14,95 per maand) nemen. Wees er snel bij, want er komt weer een mooie december-editie aan. Leuk als kerstcadeautje misschien?
 
beautybox abonnement
Deel dit artikel
Back to top