Fashion

SHOCKING: erotische campagnebeelden Denim X Alexander Wang

De Amerikaanse designer Alexander Wang komt voor het eerst met een denim collectie: Denim X Alexander Wang. De campagnebeelden zijn op zijn zachtst gezegd shockerend en gaan nu het internet over. 

De erotische beelden zijn geschoten door Steven Klein. Op de campagnebeelden is model Anna Ewers naakt te zien met de Denim X Alexander Wang jeans onder aan haar enkels. Op een andere foto zie je het model die haar hand voor haar intieme delen houdt. De campagnebeelden zijn shockerend, maar dat is precies wat Wang wil bereiken met de beelden. "Once you see it, you can't stop thinking about it." I wanted an image that would provoke." Alexander wil met de heftige beelden een gesprek uitlokken. De succesvolle ontwerper vindt het interessant om te zien hoe mensen reageren, hoe de mensen de beelden interpreteren en wat ze erover te zeggen hebben. Hij is zich ervan bewust dat er ook mensen zullen zijn die de beelden niets vinden.

Naast alle ophef die ze willen creëren, is de lancering van een denim collectie ook een zakelijk initiatief. Wang weet dat er geen vraag meer is naar een nieuwe denim lijn. "It's such an oversatured market as everyone knows" zegt de 30-jarige ontwerper. Als hij zich in de overvolle markt gaat mengen, dan wel op zijn manier. Hij wil zich onderscheiden van zijn concurrentie door onder andere deze campagnebeelden. "We only focus on our brand and what feels right for our brand." Rodrigo Bazan, de rechterhand van Alexander Wang zegt het volgende over de denim lijn: "We dit not focus on the marketplace so much, to be honest. We know what's out there on terms of product." 

  

De prijzen van de collectie liggen tussen de $700 en $1400 en lopen op tot $5000 voor de catwalk stukken. De Denim X Alexander Wang lijn is vanaf 8 december verkrijgbaar in Wang zijn winkel in New York en op de US website.

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top