Fashion

Dit zijn de echte namen van deze beroemde modemensen

Ooit gehoord van Karl Andersen Jr., Eleanor Nancy Gow en Ralph Lifshitz? Wij ook niet! Maar we kunnen je vertellen dat we het toch echt hebben over een paar grote namen op planeet mode. En er zijn meer modellen en designers die hun naam veranderden...

Irina Shayk...

Irina Shayk

...werd geboren als Irina Valeryevna Shaykhlislamov. We kunnen het de Russische Irina niet kwalijk nemen dat ze tweederde van haar naam heeft geknipt....

Beeld: Vogue Brazil

Michael Kors

michael kors

...werd geboren als Karl Andersen Jr. De modeontwerper adopteerde zijn nieuwe achternaam op zijn vijfde, toen zijn moeder trouwde met haar tweede man, Bill Kors. Hij mocht van zijn moeder toen ook een nieuwe voornaam kiezen en dat werd Michael.

Beeld: GettyImages

Agyness Deyn...

Agyness

...werd geboren als Laura Hollins. Toen een nummeroloog haar vertelde dat haar naam haar niet veel succes zou brengen en ze een andere naam nodig had om carrière te maken, besloot Agyness haar naam te veranderen. Ze koos voor Agyness, de naam van haar oma en Deyn, een oude familienaam.

Beeld: Exit Magazine

Erin Heatherton...

Erin Heatherton
...werd geboren als Erin Heather Bubley. De Victoria's Secret Angel veranderde haar naam toen ze zich inschreef bij haar modellenbureau in 2006. Ze liet Bubley achterwege en plakte -ton achter haar tweede naam.

Beeld: Victoria's Secret

Suki Waterhouse...

suki waterhouse

...werd geboren als Alice Suki Waterhouse, maar werd door iedereen altijd Suki genoemd. Toen ze haar vriend ontmoette vertelde ze hem dat haar voornaam Alice was en dus noemde hij haar zo. Toen hij Suki vervolgens aan iedereen voorstelde als Alice zorgde dat voor heel wat verwarring...

Beeld: French Connection

Elle McPherson...

Elle mc Phearson

...werd geboren als Eleanor Nancy Gow. Haar nieuwe naam kreeg ze door een foutje bij de registratie van haar nieuwe school. Elle kreeg per ongeluk de achternaam van haar stiefvader toegewezen.

Beeld: Harpers Bazaar

Ralph Lauren...

ralph lauren

...werd geboren als Ralph Lifshitz. "My given name has the word 'shit' in it," vertelde hij aan Oprah Winfrey. "When I was a kid, the other kids would make a lot of fun of me. It was a tough name. That's why I decided to change it." Oke, begrijpelijk...

Beeld: GettyImages

Coco Rocha...

coco rocha

...werd geboren als Mikhaila Rocha. "My mother called me 'Mon petit Coco", legt Coco uit. Vanaf haar kindertijd wordt ze Coco genoemd.

Beeld: Vogue

Chanel Iman...

chanel iman
...werd geboren als Chanel Iman Robinson. Ze liet haar achternaam achterwege en besloot in plaats daarvan haar tweede naam te gebruiken. Tadaaaa: een 'fashion vriendelijke' naam was geboren.

Beeld: Revolve Clothing

Natasha Poly

natascha poly

...werd geboren als (heb je even) Natalya Sergeyevna Polevshchikova. Oke, dit nemen we haar helemaal niet kwalijk...

Beeld: H&M

 

 

Bron

Deel dit artikel
Back to top