Fashion

Shop nu je kerstlingerie bij Annadiva

Het is december, dat betekent dat de feestdagen weer voor de deur staan. Je bent vast al op zoek naar de mooiste jurkjes, schoenen en sieraden, maar een belangrijk onderdeel van een outfit wordt vaak over het hoofd gezien: de lingerie. 

Goede lingerie is essentieel voor een outift. Vooral wanneer je strakke jurkjes of rokjes draagt is het van belang dat je goed passende lingerie draagt. Maar ook als je bijvoorbeeld voor een straples jurk gaat, is het van belang dat je de juiste bh aan hebt. December is daarom de perfecte maand om nieuwe lingerie te shoppen. Niet alleen voor je eigen comfort en je outfit, maar je kunt natuurlijk ook je vriend verassen met een sexy lingerie-setje.

Voor vrouwen met een grote cupmaat kan lingerie shoppen een ramp zijn. De bh's zijn vaak duur en de keuze is minimaal. Annadiva biedt je trendy, leuke en sexy lingerie tegen een betaalbare prijs. De lingeriewebshop is begonnen voor alleen vrouwen met cup D of groter, maar het assortiment is inmiddels uitgebreid voor alle vrouwen. Het maakt dus niet uit of je een grote of een kleine cupmaat hebt. Bij Annadiva hebben ze voor jonge en oudere vrouwen lingerie en dat voor iedere prijsklasse. Ze verkopen bekende merken zoals Prima Donna, Marie Jo en Freya, maar ook een uitgebreide collectie bijzondere ontwerpen. Daarnaast kun je bij de webshop ook terecht voor panty's. Ideaal voor bij je feestjurkjes. Je vrouwelijk voelen, begint bij je lingerie. Wanneer je jezelf niet fijn voelt in je lingerie, straal je dit uit. Dit snapt Annadiva als geen ander. Mocht je de lingerie nou liever in de winkel passen? Dan kan dit, Annadiva heeft namelijk ook een winkel in Nijmegen. Voor meer informatie of voor het complete luxe lingerie assortiment klik je hier.

Wij hebben alvast onze favoriete op een rijtje gezet:

 

 

Aubade, Douce Faveur Push-up BH, €115                                       Freya, Donkerblauw jurkje, €56,95

 

Prima Donna, diamand beugel BH, €101,95                               Prima Donna, Madison Body, €136,95

Prima Donna, A La Folie beugel BH, €74,95                               Marie Jo, Avero strapless BH, €79,95

Deel dit artikel
Back to top