Fashion

Kont van Kim Kardashian krijgt eigen cover!

We hebben Kim al in heel wat sexy shoots gezien waarbij we de curves waar ze zo bekend om is geworden, te zien krijgen. Kim's laatste editorial voor Paper Magazine wint de titel voor 'Meest In-Your-Face' shoot. De reality ster werd door Jean-Paul Goude in Parijs vastgelegd en de beelden zijn misschien wel nóg spraakmakender dan haar inmiddels befaamde shoot voor Vogue.  
 
Het eerste beeld met de titel 'Break The Internet' heeft op dit moment een toepasselijke naam want de sexy foto's doen precies dat. Kim is te zien in een avondjurk met een overvloed aan parels rond haar hals en lange avond handschoenen. De ster balanceerd een glas op haar beroemde achterwerk terwijl ze champagne popt.
 
In het tweede beeld waar we eigenlijk niet van weg kunnen kijken, wordt haar prachtige zandloper figuur onsubtiel uitgelicht, terwijl ze haar avondjurk uittrekt. Kim kijkt zwoel naar achter terwijl we haar ingeoliede behind en opvallend smalle taille kunnen bewonderen. 
 
 

#BreakTheInternet

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

UPDATE:
Er zijn nieuwe beelden vrijgekomen die alles wat Kim ooit eerder deed overtreffen. We wisten dat Kim ver kon gaan (vooral als het om haar billen gaat), maar dit hadden we niet verwacht. Kim poedelnaakt... Er blijft letterlijk niets voor de verbeelding over. Kim Kardashian voelt zich er duidelijk goed bij aan haar gezicht te zien. Wij verbazen ons over het feit dat Kanye dit goed heeft gevonden...

Kim Kardashian naakt

Kim Kardashian naakt

Bron

 

Wat vinden jullie van de naakte 'Break the Internet' shoot van Kim Kardashian- West?

Deel dit artikel
Back to top