Fashion

De 6 emotionele fases die je doorgaat wanneer je een panty draagt

Wie heeft het nou niet meegemaakt? Je hebt een belangrijke afspraak en bent al te laat. Je trekt in alle haast je panty aan en rent de deur uit. En dan is daar dé ladder. SHIT. Wij begrijpen wat iedere panty-dragende-vrouw doormaakt en zetten daarom 'de 6 emotionele fases die je doorgaat wanneer je een panty draagt' op een rij.

The winter is coming! Bij het woord alleen al worden de meeste mensen vaak een beetje depressief. Maar de winter heeft ook zo zijn voordelen, bijvoorbeeld de fall/winter collecties. JEEJ! In de winter kun je in tegenstelling tot de zomer helemaal los gaan met verschillende lagen en materialen. Jurkjes die je in de zomer hebt gekocht, mogen in de winter nog een seizoen mee. Wel met een panty eronder, ofcourse. En daar gaat het dan ook vaak mis. De panty.

FASE 1: VERWARRING

Hier begint het drama. Een panty kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn niet alleen veel verschillende soorten (met sokjes of zonder sokjes, met broekje of zonder broekje, met kant of zonder kant, met glans of zonder glans?). Maar ook verschillende maten. En dan ook nog de kleur. Want kan een huidkleurige panty nou wel of niet? En vergeet hetgene waar de meeste verwarring door ontstaat niet: denier. Willen we nou wel een beetje been laten doorschijnen of juist alles bedekken? Veel te veel keuzes dus. Life isn’t easy being a woman..

FASE 2: ANGST

Na drie uur oorlog in de winkel heb je dan eindelijk de perfecte panty gevonden. Je bent aangekomen bij fase 2. De panty moet aan. Maar hoe ga je dit goed aanpakken? We willen immers geen ladders en gaten in de panty (been there, done that). Dit is een serieuze zaak. Als Tom Cruise on a mission ga je aan de slag. Je hebt netjes je nagels van te voren gevijld, dus hell no dat die afgescheurde nagel blijft haken aan je panty. Je haalt voorzichtig de panty uit de verpakking en haalt je arm erdoor. Het moment van de waarheid, gaat het je lukken? Met zwetende handjes krijg je je benen erdoor en trek je hem op.

FASE 3: TROTS

You did it! Je bent de koningin van de panty’s! Je bent zo trots op jezelf dat je een dansje maakt voor de spiegel. Die jurk gaat je zó goed staan.

FASE 4: SPIJT

Whoehoe, je bent zo enthousiast. Deze date ga je rocken! Je danst in het rond tot dat je iets hoort scheuren. Het zal toch niet de…Waar je voor vreesde is gebeurd; er zit een ladder in je panty! Help, wat nu?

FASE 5: VASTBERADENHEID

Oke je kunt dit. Je bent een vrouw en een laddertje laat je niet uit de weg slaan. Je gaat dit oplossen en snel. Je bent al te laat voor die date en hij is zo leuk! Je pakt transparante nagellak en begint te lakken alsof je Mari van de Ven bent. Dit moet de panty wel bij elkaar houden. Ready to go!

FASE 6: VERNIETIGEN

Maar dan als je bijna op de plaats van bestemming bent aangekomen, gaat het mis. Je ergste nachtmerrie komt uit, de panty scheurt uiteen. Je voelt je verraden en woest, maar geeft niet op. Je gaat naar het dichtstbijzijnde toilet, scheurt de panty van je benen en gooit hem in de prullenbak. Dat jurkje stond je toch veel beter zonder die panty.

Beeld: Giphy.com
Deel dit artikel
Back to top