Fashion

Trend: Camel Coats

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Zoals een little black dress, een witte blouse en een goede jeans is de camel coat een tijdloos item dat ieder seizoen terug komt. De afgelopen seizoenen is de camel coat opvallend populair door de comeback van goede basics en de groeiende liefde voor de normcore stijl. We zien naast het klassieke 'badjas' model en de double-breasted military stijl ook een exemplaar met leren details, opvallende knopen en uitvergrote lapellen. 

Het fijne aan een camel coat is, behalve het feit dat hij nooit echt uit de mode gaat, is dat het draagbaar is voor vrouwen van iedere leeftijd. De camel coat kan stoer worden gemaakt met een beanie en moto boots of juist normcore met bijvoorbeeld een mom jeans en loafers worden gedragen. De camel coat is het ultieme 7-dagen-per-week item, doordat hij easy te dragen is als je snel de deur uit moet. Toch kan hij ook dressed-up over een jurkje worden gedragen.

 

 

Bron, Bron, Bron, Bron, Bron, Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top