Fashion

Pharrell Williams is het nieuwe gezicht van Chanel!

Karl Lagerfeld heeft zijn zinnen gezet op Pharrell Wiliams. De mega succesvolle muziek-producer is gescout als model voor de nieuwe campagnevideo van Chanel. Naast Chanel's sweetheart, Cara Delevingne en de 6-jarige Hudson Kroenig is Pharrell Williams te zien in de nieuwe mini-film van Chanel. De video, die geproduceerd is door de inmiddels 80-jarige Karl Lagerfeld, laat een voorproefje op de nieuwe herfst 2015 collectie zien.
 
Chanel is de laatste tijd nogal prominent aanwezig in het modenieuws. Het iconische Franse modehuis verrastte ons positief door de Nederlandse acteur Michiel Huisman te kiezen als co-star naast topmodel Gisele Bundchen in de nieuwe Chanel Nr.5 campagnefilm. Chanel liet wederom een spectaculaire s/s 2015 ready to wear catwalk show zien tijdens Paris Fashion Week waarin Karl de modellen liet pleiten voor het vrouwenrecht. Daarnaast koos het modehuis voor een model met roze haar voor de Chanel eyewear campagne en nu dus voor muzikant Pharrell als model in de nieuwe campagnefilm. 
 

Foto: Getty Images

 

De samenwerking tussen Karl Lagerfeld en Pharrell is trouwens niet geheel onverwachts. Pharrell en model Cara Delevingne, die ook te zien is in de campagnefilm, hebben een bijzondere band samen. Pharrell en Cara namen onlangs samen een album op en zij poseerden al eerder samen in een uitgebreide editorial voor het september nummer van de Amerikaanse Vogue. Cara Delevingne en Pharrell lijken een absoluut succes-duo. Wij zijn benieuwd wat er nog meer opbloeit uit deze samenwerkingen ;).


Foto: Getty Images

 
 
Deel dit artikel
Back to top