Beauty

Miracle Gel van Sally Hansen

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Nooit meer chippende nagellak? Dan zit je met dit gelmanicuresysteem van Sally Hansen helemaal goed. Geen duur prijskaartje zoals bij de salon, geen gedoe met LED lampen, wel glanzende nagellak. En dat zeker een week lang!

Gel miracle sally hansen

De thuismanicure van Sally Hansen bestaat uit twee stappen: als eerste breng je twee laagjes van de color coat aan. Er is keuze uit 47 fijne kleuren, van zoete pastelkleuren tot shiny metallics. De Sally Hansen nagellakjes hebben een breed kwastje, dat er voor zorgt dat de nagellak gemakkelijk en gelijkmatig is aan te brengen. Na de colorcoat breng je de topcoat aan, die het uithardingsproces in gang zet. Breng de topcoat pas aan als de color coat echt helemaal droog is!

gel manicure zonder lamp

De Gel-manicure bevat een 'Tube Technology' die er voor zorgt dat de manicure tegen een stootje kan. De topcoat bevat daarnaast ook een foto-initiator, die zich bind met de color coat, waardoor de formule zonder LED-lamp uithardt. Gewoon licht is al voldoende. Na verloop van tijd hardt de manicure steeds meer uit, waardoor de laag nog sterker wordt.

gel miracle sally hansen

Wil je een andere look? Dan verwijder je de Miracle Gel heel gemakkelijk met een nagellakremover. Geen gedoe met weken, inwikkelen of schrapen dus! Wij zijn super enthousiast over deze nagellak, want een bezoekje aan de salon is niet meer nodig... Wil je de Sally Hansen lakjes ook proberen? Hou de site dan goed in de gaten, want binnenkort gaan we drie Miracle Gel sets weggeven! Hoe cool is dat?!

gel manicure sally hansen

Weten hoe de lak er op je nagels uitziet? Girlscene's Renee testte de kleur Birthday Suit.

De Miracle Gel nagellak van Sally Hansen is vanaf nu verkrijgbaar bij de drogist voor € 11,99. 

Deel dit artikel
Back to top