Fashion

Lookbook: AMATØR AW14-15

Het kledingmerk AMATØR toont zijn Scandinavische roots door down-to-earth designs te combineren met een vleugje elegantie. Uitgesproken dessins worden afgewisseld met comfortabele knits en scherpgesneden snits. AMATØR neemt alles niet te serieus, zij zien imperfecties, maar omarmen ze. "The beauty of being an AMATØR." 
 
Voor komend najaar heeft AMATØR een prachtig balans tussen mannelijke en vrouwelijke cuts, stoffen en stijlen gevonden. Zo zien we vloeiende ontwerpen in de vorm van fluwelen jurkjes en sophisticated layering met een klassiekere touch van een pak.
 
AMATØR ruilt stijl niet in voor comfort en weet de twee goed te combineren door zachte comfortabele knits, vesten en jassen op een vernieuwende manier te verwerken in de collectie. Dikke sokken met stoere boots in combinatie met kwalitatief cashmere is precies waar AMATØR voor staat; een balans tussen sexy en subtiel en uitgesproken en edgy. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Het Noorse merk dat gevestigd is in Amsterdam, telt zeventig verkooppunten in Nederland, Engeland en België. AMATØR word onder meer verkocht bij Tenue de Nîmes, Joe & Brown en Marilot. De gehele collectie is ook verkrijgbaar via de website: www.amatorcollection.com.
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top