Fashion

Alle Victoria's Secret Angels gaan uit de kleren voor Russell!

Victoria's Secret laat de mooiste vrouwen ter wereld in hun ondergoed over de catwalk lopen. De shows van Victoria's Secret zijn de best bekeken 'modeshows' ter wereld. Menig man en vrouw wachten in spanning af wat de Angels telkens weer voor een pracht en praal gaan laten zien tijdens hun catwalk show. De vaste fotograaf van Victoria's Secret brengt een boek uit en niet zomaar een boek. Russell James fotografeerde de mooiste vrouwen ter wereld... naakt! 

Victoria's Secret boekt telkens weer de mooiste modellen voor hun catwalk show. De vaste fotograaf van het lingerie label is Russell James. Kun jij je voorstellen wat voor een super job hij heeft, waarschijnlijk de baan waar elke man van droomt! De meest sexy vrouwen ter wereld poseren graag voor zijn lens. Russell heeft van al zijn portretten een boek uitgebracht. Hij heeft de Angels niet alleen in prachtige lingerie gefotografeerd maar ook helemaal naakt. Russel heeft zelfs Kendall Jenner gefotografeerd, Betekent dit dat zij een van de Angels gaat worden?


Adriana Lima voor Russell James.


Alessandra Ambrosio voor Russell James


Kendall Jenner voor Russel James


Candice Swanepoel & Lily Aldridge voor Russell James


Doutzen Kroes voor Russell James.


De cover van het boek van Russell James met de titel 'Angels'. De mooie foto's van Russell staan ook op zijn Instagram pagina.

Bron:

Deel dit artikel
Back to top