Beauty

Victoria Beckham's eigen beautylijn is er eindelijk en we hebben niet voor niets gewacht

Victoria Beckham's eigen beautylijn is er eindelijk en we hebben niet voor niets gewacht

Victoria Beckham is natuurlijk niet nieuw in de beautywereld. Jaren geleden bracht ze al parfums met haar man David op de markt en eerder ging ze al in zee met Estée Lauder voor een eigen make-uplijn. Dat smaakte zo naar meer, dat ze besloot een eigen beautymerk op te richten.

Na lang wachten is de collectie nu eindelijk verkrijgbaar. Oogmake-up - en dan met name de smokey eye, waar ze dol op is - is heel belangrijk voor Victoria dus de eerste producten die gelanceerd zijn, zijn bedoelt om je kijkers nog mooier te maken. De rest van de collectie, met ook producten voor lippen en je gezicht, volgt snel. 

Victoria is dol op de smokey eye dus om de perfecte ooglook in deze stijl te creeren, zitten er vier verschillende paletten in haar collectie. Daarnaast kan je ogen benadrukken met vier tinten glinsterende oogschaduw en drie verschillende soorten oogpotloden.

Eén van de fijne aspecten van Victoria Beckham Beauty is dat producten cruelty-free zijn (niet op dieren zijn getest) en dat er is namelijk over het milieu. Zo wordt er zo min mogelijk plastic gebruikt voor de verpakkingen, zijn de doosjes gemaakt van gerecycled materiaal en worden de producten verzonden in omhulsels hergebruikt kunnen worden of biologisch afbreekbaar zijn.

Dat deze milieuvriendelijke insteek geen afbreuk doet aan de mooiheid van de verpakkingen, is duidelijk als je hiernaar kijkt. Als je dit niet op je kaptafel wilt neerleggen of in je tas wilt mee wilt nemen, weten wij het ook niet meer.

Victoria Beckham Beauty is nu te bestellen via de eigen website.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Launching in just 3 days! #VictoriaBeckhamBeauty #CleanBeauty

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top