Interior

Interieurtrend: pastel

Het is waar wat ze zeggen; trends recyclen zichzelf. En dat is precies het geval voor de tijdloze, o-zo vrouwelijke en klassieke pastel trend. Met spatten van blauw, groen, roze, paars en geel die deze zomer in de mode opgedoken zijn is het moeilijk om de hedendaagse interpretatie van het fenomeen van de 50er jaren te missen. Ontwerpers zoals Jason Wu, Prabal Gurung en Rebecca Taylor hebben deze kleuren elegant en stijlvol gemoderniseerd.

Westwing pastel trend

Pastelkleuren symboliseren wat wij zo waarderen aan de zomer en stralen warmte en zorgeloosheid uit. Bloeiende bomen, bloemen, de blauwe lucht - pastel is overal om ons heen. Pastel kan als een statement item gedragen worden, zoals bijvoorbeeld een pastel roze leren jasje, maar het mooie van deze stijl is dat je een volledige pastel outfit kan dragen en er nog steeds bang op trend uitziet. En als je dan toch je garderobe vernieuwd, is het ook de perfecte tijd om je woning in lijn met het seizoen een make-over te geven. 

Westwing pastel interieurtrend

Vooral op de muren schijnen pastelkleuren prachtig! Pastelblauwe muren in de slaapkamer gecombineerd met licht houten meubilair kunnen een dromerige uitstraling geven die bovendien erg stijlvol is. Kies pastelkleurig beddengoed, kussens en plaids om de look een finishing touch te geven. Pastelkleuren zijn terug te vinden in meubels zoals de koelkasten van SMEG, de Muuto Nerd Chair in pastelroze en lampen zoals de Leaf Lamp in pastelgroen.

Westwing zachtroze

Zoals gezien bij Westwing, zijn pastelkleuren bijzonder mooi in combinatie met de nieuwe Scandinavische stijl en merken als Muuto, Hay en Ferm Living maken al vol gebruik van deze nieuwe zomer trend. Pastel is een kleur van rust en positieve gedachten, dus pastelkleuren in huis hebben een kalmerend effect. Met organische vormen en pastelkleuren kunnen we een woning creëren die volledig de trend is en op hetzelfde moment helemaal comfortabel voelt.

 

Westwing lamp groen

Westwing pasteltrend

Deel dit artikel
Back to top