Wedding

Dankzij Forever 21 kun je nu een prachtig budget bruidsmeisje zijn

Het wedding seizoen komt er weer aan, en verschillende budget modeketens als Topshop, ASOS en Boohoo kwamen al met hetgeen waar elke bruid op wacht: goedkope trouwjurken. Een bride on a budget zijn is dus helemaal niet erg, want er is genoeg keuze! En nu komt ook Forever 21 met een lijn jurken voor bruidsmeisjes met een heerlijk zacht prijsje.

De jurken zijn prachtig, flowy en bloemig en dus perfect om jou rol als bruidsmeisje in te vervullen. Toch kun je ze net zo goed dragen als je een wedding guest bent, of als je gewoon van fancy zomerjurken houdt. De ''Pretty'' jurken zijn in samenwerking met ontwerpster Rory Laurie en zullen allemaal onder de €80 kosten. Koopje toch?

Rory wilde jurken ontwerpen die ook na de bruiloft gedragen kunnen worden. "It's perfect because you could wear it to brunch or a wedding." Zegt ze. Ook wilde de ontwerpster met jurken komen die bij alle vrouwen passen. "We have different skin tones and body types, and I wanted everyone to put them on and feel pretty when they are wearing them," Aldus de ontwerpster. Wanneer de F21 x Rory Laurie Pretty jurken voor ons te bestellen zijn is nog niet zeker, maar je kunt ze hieronder alvast bewonderen! 

Deel dit artikel
Back to top