Fashion

Danie Bles zorgt voor modespektakel op Ibiza

Gisteravond presenteerde Danie Bles haar SS15 collectie aan de Nederlandse pers. Natuurlijk helemaal in stijl, op hippie eiland Ibiza. Uiteraard was Fashionscene erbij!

De By Danie SS15 collectie is geïnspireerd op een avontuurlijke en ambitieuze it-girl die haar droom naleeft. Zij reist voor haar werk de hele wereld over, van Tokio tot New York. Overal waar ze komt neemt zij een aandenken mee voor thuis, zodat ze herinnerd wordt aan haar avontuurlijke reizen.

 
 
De collectie bestaat uit drie verschillende thema's: Bohemien 60’s, Western en Rock & Roll. De key items die elk seizoen terugkomen in de ByDanie collectie zijn suède items. Dit keer zijn de oversized jas en gilet met vlechten en fringes, poncho, rok en lichtbruine jurk toegevoegd aan het suède programma. Oversized jackets en boyfriend gilets met luipaard voering en afwerking zorgen voor een Western look & feel. De leren items binnen de collectie geven een Rock & Roll touch. Bekijk de collectie hieronder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tess en Danie op het zonovergoten eiland.
 
Houd de site in de gaten want we gaan nog een hele leuke give-away voor jullie regelen naar aanleiding van dit geweldige Ibiza avontuur! #tobecontinued 
Deel dit artikel
Back to top