Winnen

Win: 150 euro shoptegoed bij Your Own Stylist

Ken je dat? Je bent op zoek naar die coole tas, maar je kunt hem nergens - tegen een leuk prijsje - vinden. Staak die zoektocht maar, want vanaf nu vind je de nieuwste, hotste items op maar één plek. 

De nieuwe webshop Your Own Stylist verkoopt de leukste fashion items van het moment. Van topjes tot jumpsuits en van tassen tot sieraden. Dagelijks gaat Your Own Stylist op zoek naar de nieuwste en hotste items, zodat jij niet het hele web hoeft af te speuren. Dat ene leuke merkje, een eigen ontwerp of zelfs vintage items, in deze webshop vind je zeker een uniek item, waar niet iedereen mee rondloopt. De shop wordt iedere week aangevuld, dus neem regelmatig een kijkje!

Op Your Own Stylist ben je ook aan het goede adres voor een dosis inspiratie. De laatste trends en hotste items van het moment vind je op inspirerende pic's, geshowd door fashion lovers. En het fijne? Alle items van de foto's kun je vinden in de shop.

Weet je niet zo goed hoe je een bepaald item moet combineren? Heb je een miskoop gedaan? Of twijfel je gewoon over een outfit? Dan staat Your Own Stylist altijd voor je klaar met stijladvies. Je hoeft alleen maar een mailtje te sturen en binnen 48 uur vind je een gratis advies in je inbox. Hoe fijn is dat?

WIN
Wel zin om wat leuke musthaves te scoren? Dat komt goed uit, want jij kunt nu € 150 euro shoppingmoney winnen! Wat moet je doen? Volg Your Own Stylist op Instagram, deel de actiefoto op jouw profiel en tag Your Own Stylist erin. Like de Facebook pagina en like & share het actiebericht.

De winnaar wordt op 31 augustus bekend gemaakt op de Instagram en Facebook pagina van Your Own Stylist. Hou je social media dus goed in de gaten, want misschien ben jij de gelukkige wel...

Doe dus snel mee aan de winactie en wie weet wordt jij op 31 augustus wel uitgeroepen als winnaar! Good luck!

Deel dit artikel
Back to top