Travel

Kapsalon Jantien

Amsterdam - In een oud pand aan de Westermarkt vindt men de moderne, strakke inrichting met een mix van nostalgische en warme elementen. Op de bewerkte betonnen platen weerspiegelen zwart-witte chromen stoelen in een klassiek Italiaanse spiegel.
Jantiene heeft zo haar eigen idee over de sfeer en het karakter van haar naar zichzelf genoemde kapsalon: 'De salon is een plek voor iedereen, van ouders met kinderen, studenten, buurtbewoners tot aan eigentijdse Amsterdammers. Ik vind het belangrijk dat mensen het gevoel hebben dat ze thuis komen en zichzelf kunnen zijn. In de salon staat een grote leestafel en in de zomer kun je als bezoeker, onderwijl je haar bijkleurt vóór de salon gezellig op het Franse bankje of achter in het tuintje van de zon genieten', aldus Jantiene.
De hairdesser Jantiene Plokker is één van Amsterdams nieuwste onderneemsters aan de Westermarkt. De laatste jaren heeft Jantiene zich, mede door haar extroverte karakter, in combinatie met haar specialismen en gevoel voor kleuren en extensions, geliefd gemaakt bij een groot aantal vaste klanten. 'Ik creëer graag een band met mijn klanten, ze komen hun verhalen vertellen, terwijl ik ze knip en mijn mening geef'.
De stap om een eigen zaak te beginnen was volgens Jantiene dan ook een logische volgende stap. In haar ogen kan een bezoekje aan de kapper veel meer zijn dan enkel het knippen van haar, maar mag het een ontspannende beleving zijn. In haar eigen zaak hoopt ze dat de klanten op een karakteristieke manier te kunnen geven.

Kapsalon Jantien
Westermarkt 7 huis
1016 DH Amsterdam
020-3304833

M 10:00 - 18:00
D 10:00 - 18:00
W 10:00 – 18:00
D 10:00 – 21:00
V 10:00 – 18:00
Z 10:00 – 18:00
Z gesloten

Deel dit artikel
Back to top