Fashion

Refreshing Sounds en Motown

Amsterdam - Op vrijdagavond 28 september vindt tijdens het crossmedia festival PICNIC’07 op het Westergasterrein in Amsterdam, Heineken Refreshing Sounds 'Motown' plaats. Het feest is tevens de kick-off van Heinekens nieuwe muziekconcept 'Heineken Refreshing Sounds', van waaruit dit en volgend jaar in het Nederlandse clubcircuit diverse verfrissende muziekevents plaatsvinden.
'Heineken Refreshing Sounds' is een uniek concept dat op meerdere podia in Nederland zal plaatsvinden. Dit concept wordt naast Refreshing Artists en Refreshing Music ondersteund door een geheel vernieuwend en innovatief programma. Na deze kick-off zullen dit jaar nog twee Heineken Refreshing Sounds sessions plaatsvinden. In 2008 staan er zes clubavonden op het programma door heel Nederland.
Deze eerste 'Heineken Refreshing Sounds' avond zal in het teken staan van het legendarische platenlabel Motown, waarbij verschillende artiesten van nu worden gevraagd hun visie te geven op het Motown van toen. Muziek van Marvin Gaye, The Jacksons, Diana Ross, The Supremes, Rick James en nog veel meer, wordt volledig in een nieuw jasje gestoken. Tijdens het avondprogramma zal er een uniek optreden zijn van rasmuzikant Mark de Clive Lowe (UK), die muziek van Motown naar zijn eigen interpretatie zal spelen.
Victor Coral zal een DJ-set verzorgen met Motown-invloeden en Andy Sherman neemt daarbij de Motown-vocalen voor zijn rekening. Daarnaast maken verschillende Nederlandse producers een remix van hun favoriete Motownplaat.
Heineken Refreshing Sounds: Refreshing Motown is op vrijdag 28 september van 21.30 tot 03.30 uur in de Zuiveringshal Oost (Westergasfabriekterrein), Amsterdam. Entree: op uitnodiging, €12,50 aan de deur of via Beep Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. good2b geeft 2 x 2 kaarten weg! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot donderdag 27 september.

Deel dit artikel
Back to top