Fashion

Los in Het Paard

Den Haag - Los is nu al een tijdje 1 van de beste clubavonden van Den Haag, en de organisatie zal er zijn uiterste best voor doen dit in 2007 te continueren, en heeft zichzelf beloofd de lat nog hoger te leggen dit jaar. Dat wil zeggen: Alleen ruimte voor de beste artiesten, decoratie & entertainment op Los in dit nieuwe knallende jaar.
Op muzikaal gebied gaat het vrijdag 2 februari dan ook helemaal Los met Don Diablo, Roog, Laidback Luke & Fetish Verdi. Don Diablo, die in 2005 werd verkozen tot ‘Meest Sexy DJ’, zal met zijn veelzijdige sounds met ballen en een rauw randje het Paard doen steigeren zoals nooit tevoren, hij zal optreden van 00.30 - 02.00.
Op een goed feest mag natuurlijk geen MC ontbreken, voor de eerste editie van 2007 is ook als van ouds Vika geboekt. Vika Kova weet zich als mc op ieder feestje waar ze geboekt staat in de spotlights te positioneren. Met haar theatrale zelfverzonnen Pop Improvisation style en goed oog voor fashion heeft ze zich in de afgelopen jaren op weten te werken tot één van de meest interessante en bekende, niet te vergeten sexy, mc’s binnen de Nederlandse dance scene.
Voor maar €10 koop je entreebewijs voor Los in het Paard van Troje . De avond vangt aan om 22.00 uur, maar let op, rond 01.00uur vormt zich altijd een lange rij voor de deur, probeer dus voor die tijd binnen te zijn.
(Beeld: Greg Kadel)

Deel dit artikel
Back to top