Fashion

Dit is 'het mooiste' dat Blue Ivy ooit tegen Jay-Z gezegd heeft en het is heel schattig

Blue Ivy heeft op jonge leeftijd al veel mogen doen waar wij alleen van kunnen dromen. Zo heeft ze bijvoorbeeld 19.000 dollar geboden op een kunstwerk tijdens een veiling en draagt ze matchende outfits met mama Beyoncé. Verder is ze ook een erg goed opgevoed meisje en dat bewijst Jay-Z maar weer in een interview met David Letterman. 

In de nieuwe Netflix serie My Next Guest Needs No Introduction interviewt David Letterman de bekendste gasten, waaronder Jay-Z. We hebben al een paar teasers mogen zien en dat maakt ons erg enthousiast! Zo is de rapper open over zijn reactie op het nieuws dat zijn moeder lesbisch is en vertelt hij wat het mooiste is wat Blue Ivy ooit tegen hem gezegd heeft. 

"I told her to get in the car the other day because she was asking a thousand questions and we had to leave for school,’ herinnert hij zich. Maar eenmaal in de auto moest kleine Blue toch iets van het hart. 'I just hear a little voice [say], ”Dad, I didn't like the way you told me to get in the car the way you told me,” -- she's six -- “It hurt my feelings.'"

Als dat niet een hele nette manier is om je gevoelens te uiten, dan weten wij het ook niet meer. Niet te vergeten dat kleine Blue Ivy nog maar zes jaar is! 

 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

 

They are so cute 😍❤️

Een bericht gedeeld door Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) op

 

Can’t wait to see her costume this year!

Een bericht gedeeld door Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) op

 

I hope Rumi and Sir are doing good!

Een bericht gedeeld door Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top