Fashion

8x mooie horloges die je outfit helemaal compleet maken

Hoewel een horloge misschien ooit ontworpen werd als praktische accessoire is het dat allang niet meer alleen. Een horloge kan namelijk je outfit compleet afmaken en ze zijn er dan ook inmiddels in alle soorten en maten. Van klassieke wijzerplaten tot futuristische Apple watches, tussen al het aanbod is het niet makkelijk kiezen wanneer je op zoek gaat naar een nieuw horloge.

Een horloge is de perfecte versiering voor je pols en kan je look net dat beetje extra flair geven.  Combineer je horloge met verschillende andere sieraden zoals vrolijke armbandjes of classy ringen die passen bij het bandje van het horloge.

Voor je over gaat tot de aanschaf van een nieuw horloge is het handig om te bepalen voor welke gelegenheid je het gaat dragen. Ben je op zoek naar een casual horloge dat bij alles past of zoek je een horloge waar je ook mee naar de sportschool kunt gaan? horloge.be heeft een breed aanbod aan verschillende horloges en meer dan 100 bekende horlogemerken. Zo vind je bij horloge.nl altijd wel een klokje dat om jouw pols en bij jouw wensen past.

Dan komt het kiezen van de wijzerplaat. Ga je voor een traditionele versie met een analoge klok of heb je liever een digitale met een LED schermpje. Kies je voor een wijzerplaat met Romeinse cijfers of heb je jouw horloge liever minimalistisch met alleen twee wijzers en geen cijfers? Ook het bandje van het horloge is belangrijk. De horlogebandjes komen in alle soorten en maten. Van grote schakels tot subtiele leren bandjes. Het materiaal en de grote van het bandje kan van grote invloed zijn op de uitstraling van het horloge en uiteindelijk van je look.

Omdat het zo moeilijk kiezen is hebben wij een aantal leuke horloges voor je verzameld. Bekijk ze allemaal hieronder en klik op de link onder afbeelding om te bestellen.

 Olivia Burton bij de Bijenkorf.nl

Cluse bij Horloge.nl

Daniel Wellington bij de Bijenkorf.nl

Henry London bij Zalando.nl

Michael Kors bij Zalando.nl

Gucci bij de Bijenkorf.nl

Cluse bij Horloge.nl

Casio bij Zalando.nl

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top