Fashion

Lauren Conrad komt met limited edition The Dress Up Collection

Iedereens favoriete MTV reality series-ster, Lauren Conrad, is niet te stoppen! Ondanks dat de blondine al een paar maanden zwanger is van haar eerste kindje, gaat ze gewoon door met het lanceren van nieuwe kledingcollecties. Deze keer gaat het om een limited edition en de collectie is nú verkrijgbaar. 

De limited edition collectie, The Dress Up Collection, bevat allerlei jurken, broeken, topjes en rokjes bedoeld voor speciale gelegenheden. Net als al haar andere lijnen hoort ook deze collectie bij haar LC Lauren Conrad collection for Kohl's. Als aanvulling daarop komt ze ook nog eens met twee nieuwe categorieën, namelijk een handtassen- en juwelenlijn. 

Het Dress Up assortiment bevat dus allemaal special occasion kleding met prijzen die variëren van 40 tot 100 dollar. Eigenlijk alles is exclusief verkrijgbaar op de website van Kohl's, maar een paar kledingstukken worden ook verkocht in winkels. Haar tassen collectie zal je tussen de 39 en 89 dollar kosten, en haar juwelenlijn begint vanaf 340 dollar en loopt wel op tot meer dan 2,5 duizend dollar. 

Alles is nu verkrijgbaar bij Kohl's, op de juwelen na. Hiervoor zul je moeten wachten tot begin maart, wat gelukkig niet zo heel lang meer duurt! Benieuwd naar de Dress Up Collection? Scroll verder om te shoppen! 

LC Lauren Conrad Dress Up Shop Collection Pleated Palazzo Pants

LC Lauren Conrad Dress Up Shop Collection Pleated Metallic Dress

LC Lauren Conrad Dress Up Shop Collection Tulle A-Line Dress

LC Lauren Conrad Dress Up Shop Collection Tulle Skirt

LC Lauren Conrad Dress Up Shop Collection Cold-Shoulder Top

Beelden: LC Lauren Conrad for Kohl's

Deel dit artikel
Back to top