Fashion

Okura's Teppanyaki receptenboek

Kookboek - Teppanyaki liefhebbers opgelet! Het Teppanyaki Restaurant Sazanka van Hotel Okura Amsterdam presenteert nu eindelijk een eigen naslagwerk: ‘Sazanka – Verfijnde Teppanyakigerechten van Chef Masashi Nonaka’. In dit kookboek worden 20 Japanse grillgerechten stap voor stap helder toegelicht in woord en beeld. Ook de geschiedenis van het Teppanyaki koken, de nieuwste trends, producten en materialen komen uitgebreid aan bod.
In het boek bewijzen Chef Nonaka en zijn team dat hun exquise bereidingen mijlenver verwijderd zijn van het show-and-throw spektakel dat vaak met de Teppanyaki keuken geassocieerd wordt. Vis-, vlees-, vegetarische gerechten, bijgerechten en desserts worden gepresenteerd met de typische Sazanka-signatuur ofwel Teppanyaki met gastronomische allure waarbij de kwaliteit van de ingrediënten voorop staat.
Elk recept is aangevuld met een wijnsuggestie van Okura’s sommelier Noël Vanwittenbergh. Het boek is zowel verkrijgbaar in het Nederlands (ISBN 978-90-5856-297-5) als in het Engels (ISBN 978-90-5856-298-2) en te koop bij de betere boekhandel en Hotel Okura Amsterdam voor € 34,50.

Deel dit artikel
Back to top