Fashion

Proef Londen

Boek - De beste adressen en recepten van het gastronomische Londen vind je in het boek 'Proef Londen'. Londen biedt een enorme variëteit op het gebied van eten: van gastropubs tot trendy cafés en van de Indische voedselmarkt in Oost-Londen tot de haute cuisine van Mayfair. Proef Londen is een reisgids, eetgids, leesboek en kookboek in één.
'Proef Londen' neemt je mee door de verschillende stadswijken en alle restaurants, culi-markten, eetwinkels en cafés van formaat staan in het boek en Groot-Brittannië's topchefs als Ramsay en Blumenthal selecteerden voor Proef Londen meer dan zestig van hun beste recepten. Ook hoogtepunten van populaire Londense restaurants als Fifteen, Le Gavroche, Coq d' Argent, Moro en Bibendum, passeren de revue.
Het boek is geïllustreerd met foto's van topfotografe Lisa Linder. De auteurs van het boek weten waar ze het over hebben: Sir Terence Conran, is een vooraanstaand designer en restauranthouder. Naast boeken over woninginrichting en design schreef hij ook enkele kookboeken. Co-auteur Peter Prescott is schrijver en restaurantkenner en leverde voor Proef Londen een top 10 van 'culinaire helden' van Londen. Proef Londen ligt begin juni in de winkel en kost € 29,95 (uitgeverij Kosmos ISBN 9789021528731). good2b geeft een aantal exemplaren weg! Kijk snel bij WIN. De actie loopt tot maandag 30 juni.

Deel dit artikel
Back to top