Fashion

Na Cara Delevingne scheert ook deze actrice al haar lokken af

Fans hebben al langer door dat er iets aan de hand was met het hoofd van Kate Hudson. Haar blonde lokken zijn al jaren haar trademark, maar in haar recentelijke Instagram kiekjes droeg Kate een pruik of wist zij heel strategisch haar gezicht te croppen.

Nu is dan eindelijk duidelijk waarom de blonde actrice dit deed. Voor haar nieuwe rol heeft Kate Hudson, net als collega Cara Delevingne, haar blonde haren compleet afgeschoren. De 38-jarige Kate Hudson rockte haar nieuwe lokken op de set van de film ‘Sisters’.

 

Saturday Snuggles ☀️

Een bericht gedeeld door Kate Hudson (@katehudson) op

De geruchten gaan dat de film een musical is. Dit doordat singer/songwriter Sia de film regisseerd. Sia regisseerde ook de video van haar nummer ‘Chandelier’. Dat was direct het moment dat zij zich realiseerde dat dit iets was dat ze vaker zou willen doen en waar ze goed in is. De film is gebasseerd op een pagina lang kort verhaal dat Sia acht jaar geleden schreef.

Waarom Kate Hudson voor deze rol de schaar in haar lokken moest zetten is nog niet helemaal duidelijk. Meer foto's zien? Klik dan hier.

 

Dance rehearsal with this bundle of excellence! 💃❤️ @maddieziegler

Een bericht gedeeld door Kate Hudson (@katehudson) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top