Fashion

4 leren jassen die je deze herfst wil hebben

4 leren jassen die je deze herfst wil hebben

Een leren jas mag niet ontbreken in je garderobe. Het is een perfect items die je zowel in de lente als in de herfst makkelijk draagt. Een leren jas past bij veel outfits en maakt iedere outfit stoer. Of je nu wel of geen leren jas hebt, in dit artikel laten wij een aantal leren jassen zien die een must have zijn voor je garderobe in de herfst.

Leren jassen van echt en imitatie leer

In dit artikel laten wij je leren jassen zien van zowel echt als imitatie leer. Een leren jas van echt leer gaat vaak een stuk langer mee dan leren jassen van imitatie leer. Ook is het beter bestand tegen bijvoorbeeld schimmel of droogte. Een nadeel van echte leren jassen zijn echter de prijs en dat leren jassen van een dierlijk product zijn gemaakt. Voor de vegans onder onder of voor mensen die liever geen leer dragen, zijn leren jassen van imitatie leer een goede optie.

1.    Oversized leren jas met ceintuur

Leren jassen die we veel voorbij zien komen, zijn leren pilot jassen. Deze jassen geven je outfit een stoere look. Dit komt doordat de jas oversized valt en een ceintuur heeft. Deze oversized jas is van imitatie leer en heeft ook imitatie (schapen) bont aan de binnenkant, waardoor hij extra warm in voor de koude dagen tijdens de herfst.

leren jas ceintuur

Shop oversized leren jas bij Boohoo.nl

2.    Leren trenchcoat

Trenchcoats zijn de perfecte jassen voor de herfst. Ze zijn mooi lang waardoor je warm blijft én elegant eruitziet. Daarom is een leren trenchcoat perfect om te dragen in de herfst. De stijlt deze lange leren trenchcoat van imitatie leer met mooie boots, maar ook met stoere sneakers. Door de ceintuur aan de jas is de jas heel flatterend en ga je fashionable de herfst door.

leren trenchcoat

Shop leren trenchcoat bij Boohoo.nl

3.    Leren bikerjack

Een leren bikerjack is een klassieker onder de leren jassen. Daarom mag deze niet ontbreken in jouw garderobe tijdens de herfst. De jas geeft jouw look een échte stoere uitstraling. De buitenkant van de jas is van echt leer en de voering van polyester. Hierdoor blijf je ook in de herfst lekker warm.

Shop leren bikerjack bij H&M

4.    Leren jack bordeauxrood

Ben je op zoek naar een leren jas die écht bij de herfst past? Kies dan een leren jas in de kleur bordeauxrood. Deze kleur past helemaal thuis in de kleurenpallet van de herfst. Deze jas is van imitatieleer en met een mooie sjaal maak je jouw herfst proof.

Shop bordeauxrode jas bij H&M

 

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top