Fashion

Met deze kleur in je kledingkast zie je er altijd 'put together' uit

Met deze kleur in je kledingkast zie je er altijd 'put together' uit

Of je kledingkast nou een rommeltje is, of dat je 'm supernetjes hebt opgeruimd: waarschijnlijk heb je talloze verschillende kleuren kleding in je kast hangen. Misschien ben je daar helemaal tevreden mee, of vind je dat er wel wat veranderingen mogen plaatsvinden. Kleren weggooien of niet, zorg er in ieder geval voor dat je déze twee kleuren behoudt.

Dit zijn namelijk de kleuren in je kast die ervoor zorgen dat je er altijd 'put together' uit ziet. En wie wil dat nou niet? 

Zo creëer je meer eenheid in je kledingkast

Kleding uit je kast uitzoeken en verkopen, doneren of weggooien is misschien niet je sterkste kant, maar voor je mental sanity wel slim om te doen. Een opgeruimde kast is een opgeruimd hoofd, en een opgeruimd hoofd is een blije jij. Zo simpel is het. Daarnaast is het ook belangrijk, dat wanneer je er 'put together' uit wil zien, je bepaalde kleuren sowieso in je kast hebt hangen. Je creëert zo meer eenheid en laat het lijken alsof je een heus fashion icoon bent. Zorg in ieder geval dat je déze twee kleuren in je kast hebt liggen. 

Zwart

Het komt misschien niet per se als een verrassing, maar zwart is nou eenmaal een classy kleur. Dit betekent niet dat je je 2013 emo fase weer in moet gaan, maar het hebben van items als een mooie zwarte pantalon en blazer is zeker geen slecht idee. Daarnaast doen zwarte laarzen, tassen en topjes het ook altijd goed. Zorg bij een outfit dat je altijd twee items van dezelfde kleur aan hebt. Dit is dan je main color van de dag. Bijvoorbeeld een outfit zoals deze van Mathila Djerf ziet er toch heerlijk uit? 

Erin Oversized Blazer
Erin Oversized Blazer bij Hm.com
Dressed broek - High waist
Dressed broek - High waist bij Hm.com

Beige

Ook beige is een kleur die eenvoudig is, maar wel eenheid en rust uitstraalt. Zeker wanneer je gaat voor een compleet beige outfit, straalt het een en al 'wow, zij ziet er put together uit'- vibes uit. En dat is natuurlijk de reactie waar we voor willen gaan, toch? Beige items in wederom blazers, pantalons, maar ook cargopants zijn echte hits en zouden een geweldige toevoeging zijn aan je kledingkast. 

Rechts gebreide broek
Rechts gebreide broek  bij Hm.com
Fijngebreide trui met kraag
Fijngebreide trui met kraag  bij Hm.com

Gouden 'hoop' oorbellen

Een ander item dat je sowieso in huis moet hebben om de ultieme 'put together' look te hebben, zijn golden hoops. Deze oorbellen zien er gewoon mega classy uit en maken je outfit helemaal compleet. Hier shop je onze favorieten!

9 paar oorringen
9 paar oorringen bij Hm.com
Vergulde oorringen
Vergulde oorringen bij Hm.com

 

Beeld: Getty, Instagram
Deel dit artikel
Back to top