Fashion

Le White Room

Brussel - Plannen om een weekendje met je lover naar Brussel te gaan? Kies dan niet voor een saai hotel van een één of andere keten, maar laat je verrassen in Le White Room. Dit bijzondere bed & breakfast ligt in hartje Brussel op nog geen vijf minuten van de Grote Markt. In een creatieve buurt met vele jonge modeontwerpers, galerieën en artiesten boek je er je eigen loft.
Le White Room is een kleine bed & breakfast met slechts één kamer. Maar wat voor kamer! De gerenoveerde loft is strak ingericht met sfeervolle accessoires en - zoals de naam al verraadt – smetteloos wit. Naast dat de loft van alle gemakken is voorzien, kun je er ook internetten of genieten van een lekker uitgebreid ontbijt, op het tijdstip dat je zelf wilt. En natuurlijk is de er de persoonlijke ontvangst bij aankomst, met heel wat frisse, urban, trendy tips om van je bezoek aan Brussel een onvergetelijk moment te maken.
Le White Room is gelegen aan de Locquenghienstraat 45 box 6 te Brussel. De prijs bedraagt € 60 per nacht voor één persoon en € 70 voor twee personen.

Deel dit artikel
Back to top