Beauty

Scotch Naturals: verantwoorde beauty

Review - “Het oog wil ook wat” maar onze aarde natuurlijk ook. Vandaar een zoektocht naar de meest bewuste en verantwoorde beauty artikelen die je zonder sense of guilt kunt gebruiken!
Deze zoektocht begint bij nagellak. Onschuldige potjes met fijne kleurtjes, maar er zit al gauw meer schadelijks in dan je denkt.
[IMG01]


Formaldehyde, ethyl acetaat en nitrocellulose... daar kunnen we niks mee. Maar ‘op water basis’ en ‘zonder toxische stoffen’ dát klinkt ons wel goed in de oren.
Zo ook de lakjes van Scotch Naturals. Goed voor mens en natuur, want ook diervriendelijk en bio afbreekbaar. En, ook zeker niet onbelangrijk, helemaal fashion-verantwoord. Verkrijgbaar in kleuren als Classic red, Regal shimmering violet en Taupe or tawney beige (om er maar een paar te noemen) — zit er altijd wel een lakje bij die je kunt combineren met je beste outfit.
De lakjes komen niet geheel zonder gebruiksaanwijzing, maar na deze goed op te volgen (eerst de nagel goed vijlen en jojoba olie laten opdrogen) zit de lak na twee laagjes, misschien drie bij een lichte kleur, streeploos en mooi glanzend op je nagel.
Na deze glamourous behandeling van je nagels blijft de lak ook nog eens langer dan een gemiddeld lakje zitten!
Bovendien zijn de nagellakken van Scotch Naturals zo ontworpen, dat het de nagels zowel voedt als versterkt. What more could we wish for?
Te vinden in meerdere webshops zoals missbio.nl, saygreencosmetics.nl en purebeautyboutique.nl zit je met €17,50 voor een potje van 10,5ml al op de green road to beauty!
[IMG02]


Tekst: Maxime Kettenis

Deel dit artikel
Back to top