Beauty

Sjaak Hullekes lanceert eerste parfum

“64” - Ontwerper Sjaak Hullekes komt met zijn eerste parfum met de naam ‘64’. Het parfum is tot stand gekomen in samenwerking met parfumeur Barnabé Fillion, die zich liet inspireren door het Sjaak Hullekes label. De geur is zowel voor vrouwen als mannen.
64 is een androgyne geur die ‘het gevoel van Sjaak Hullekes weergeeft: het wereldwijze, het gevoelige, het mysterieuze, de puurheid en de nostalgie’. In de topnoot werden verschillende planten uit de citrusfamilie zoals bergamot, citroen uit Sicilië en de Italiaanse Néroli bloem verwerkt. Daarnaast zijn er diverse houtsoorten aan toegevoegd. Andere ingrediënten zijn wilgenroosjes en peper. De hartnoot biedt mysterieuze kruiden, zoethout en vetiver grassen. De basisnoot brengt de geur van tabaksbladeren en een vleugje barnsteen.
De naam van het parfum is ontleend aan het aantal antieke parfum flesjes dat speciaal voor dit parfum is gevonden: 64 stuks.
De 64 flesjes worden genummerd uitgebracht. 64 is vanaf 1 juni verkrijgbaar in de winkel van Sjaak Hullekes (Kerkstraat 34, te Arnhem) en via de online shop www.sjaakhullekesshop.com
voor € 139,-.

Deel dit artikel
Back to top