Beauty

Met deze tip zorg je ervoor dat je benen niet tegen elkaar gaan schuren door de hitte

Met deze tip zorg je ervoor dat je benen niet tegen elkaar gaan schuren door de hitte

De warmere dagen zijn eindelijk hier en we zijn er volop van aan het genieten! Lekker zonder jas, niet meer bevriezen als je één stap de deur uitzet en terrasjes pakken totdat je een ons weegt. Maar, toch komen de hoge temperaturen ook met de nodige ongemakken. En het schuren van je bovenbenen tegen elkaar is daar toch wel één van de vervelendste van.

Je kent het wel, je bent lekker aan het genieten van het zonnetje, maar van het ene op het andere moment krijg je toch last van de warmte op je lichaam. Het zweet breekt je uit, je weet even niet hoe je het comfortabeler voor jezelf kan maken en als je denkt dat je het wel hebt gehad, gaan ook je benen nog tegen elkaar aan schuren. 

Daar zou toch wel een oplossing voor moeten zijn? Talkpoeder en Vaseline werken tot op zekere hoogte, maar het is niet echt ideaal. De echte lifesaver is roll-on deodorant! De tip komt van een Twitter gebruiker genaamd @poderosa en wij zijn haar eeuwig dankbaar. 

Een rollerdeodorant blijft veel langer zitten dan bijvoorbeeld een lotion en zo zal je veel langer zorgeloos kunnen rondlopen op een warme dag. De deo zorgt voor een glad laagje over je huid waarom deze niet gaat plakken en irriteren. Haal die jurken en rokjes maar uit de kast!

dove deo

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top