Beauty

Flora by Gucci

The Flora Garden collection - Gucci komt dit voorjaar uit met een bijzondere collectie bloemengeuren: Flora by Gucci. Een ode aan een van de bekendste motieven van het merk: het beroemde Flora-patroon. De Flora Garden gebruikt vijf bloemen van deze historische print en creëert daarmee een boeket van zeer bijzondere eau de toilettes. Bijvoorbeeld de Gorgeous Gardenia met topnoten van rode bessen en peer. In het hart witte gardenia en frangipani-bloem. En in de basis patchoeli met een vleugje bruine suiker.
Frida Giannini, creative director van Gucci liet zich voor de nieuwe Flora Garden Collection inspireren door de Flora vrouw: haar schoonheid, charme, haar romantische kant en optimisme.
De collectie bestaat uit vijf nieuwe parfums: Gorgeous Gardenia, Gracious Tuberose, Glamorous Magnolia, Generous Violet en Glorious Mandarin. De laatste twee zijn exclusief te koop bij Gucci-stores over de hele wereld. Elk flacon heeft een ander kleurinhoud: zachtroze, groen, blauw, paars en geel. De fles heeft de kenmerkende zeshoekige vorm als de overige producten van de Flora by Gucci familie, met een transparante dop die versierd is met een zwarte strik en bamboe kwastjes.
Gorgeous Gardenia, Gracious Tuberose en glamerous Magnolia zijn vanaf nu overal verkrijgbaar. De prijs van de geuren zijn: Eau de Toilette 50 ml 67,- en 100 ml 99,-.
[IMG01]

Deel dit artikel
Back to top