Beauty

The Waxing CompanyLekker glad! - Nederland heeft er een beautyjuweel bij: “The Waxing Company”. In Nederland is het vaak lang zoeken voordat je dat ene goede adresje gevonden hebt voor de famous “Brazilian wax behandeling”, of bijvoorbeeld het waxen van benen. The Waxing Company is het enige bedrijf in Nederland dat zich specialiseert in de “Brazilian Wax”. Het concept is speciaal voor vrouwen, door vrouwen. De van origine Braziliaanse Cláudia Justino merkte dat zij een - in Nederland- zeldzaam beroep uitoefende. Haar moderne salons zijn nu te vinden in Almere en Amsterdam en binnenkort ook in Utrecht. Met een smooth body het hele jaar door, voel je je altijd mooi en sexy en dat straal je uit!
Brazilianen zien er het hele jaar goed uit met smooth bodies en legendarisch kleine bikini’s. Smooth bodies zijn daar een must, aangezien het daar iedere dag bikiniweer is. Waarom niet leren van de experts? The Waxing Company is het eerste bedrijf in Nederland met een vergaande specialisatie in waxing. De depiladora’s zijn speciaal opgeleid en zorgen ervoor dat je zonder veel pijn zo weer buiten staat. Mensen uit het hele land komen naar de The Waxing Company voor een smooth body!
Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode waarbij ook de wortels van haar worden verwijderd. De haren komen minder snel en zachter terug dan bij scheren of het gebruik van ontharingscrème. Ook dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de huid gladder en zachter wordt. Klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Deze kunst kun je nog altijd het best overlaten aan de pro’s. Waar moet je zijn? De Scheldestraat in Amsterdam of de Andy Warholstraat in Almere. Bel voor een afspraak naar de Waxing Company of loop gewoon even binnen. Voor meer informatie: www.thewaxingcompany.nl

Deel dit artikel
Back to top