Fashion

Miss PC Hooftstraat 2010

Aanmelden tot 11 november - De meest exclusieve straat in Nederland krijgt een eigen Miss verkiezing. Tijdens de PC Hooftstraat Fair voor fashionable bekend- en ondernemend Nederland, die gehouden wordt op 18 en 19 december 2010, zal er gezocht worden naar de ultieme ambassadrice van de chique straat.
De casting wordt gehouden op 11 november 2010 in het sfeervolle en luxe Apollo Hotel te Amsterdam. De winnares krijgt een VIP-prijzenpakket en mag op de openingsavond van de PC Hooftstraat Fair als eerste over de Rode Loper die met duizenden Swarovski-kristallen zal worden bezaaid. Daarnaast wint zij een catwalkworkshop van Tamara Elbaz en loopt zij mee in de eerstvolgende grote show van modetalent Django Steenbakker.
Dames die interesse hebben om deel te nemen aan deze verkiezing kunnen zich tot 11 november 2010 opgeven. Dus, ben jij de ultieme ambassadrice van de meest exclusieve straat van Nederland? Ben je merkbewust? Heb je de looks van een topmodel? En wil je een keer op de catwalk stralen in een waanzinnige creatie van een bekende ontwerper? Ben je tussen de 14 en 22 jaar en minimaal 1.73? Mail dan jouw foto’s (close-up en lengte) en je gegevens (geboortedatum, je maten, kleur ogen, kleur haar en schoenmaat) voor 11 november naar casting@fashionmuseum.nl.

Deel dit artikel
Back to top