Fashion

Kim Kardashian heeft duidelijk geen woorden voor deze tattoo van een fan

Voor sommige fans is er het Kim Kardashian billen-opblaasbedje om deze zomer op rond te dobberen, maar voor sommige fans gaat dat niet ver genoeg. Die laten hun eeuwige liefde voor Kim Kardashian en hubby Kanye West het liefst permanent in hun huid zetten.

Zo ging WTFJon, Twitterfan van de bovenste plank, ook graag een stapje verder en stuurde Kim Kardashian een tweet met foto. Op het kiekje was de kersverse inkt van twee tatoeages, die op de bovenbenen van de man prijken, te bewonderen. Op zijn rechter boven been liet de fan de naam van Kim Kardashian plaatsen en zijn linker bovenbeen is sinds kort versierd met de naam van Kanye West.

 

@kimkardashian @kanyewest I hope yeezus approves of my newest tattoo

Een bericht gedeeld door WTFJON (@wtfj0n) op

WTFJon twitterde het resultaat van zijn tatoeages trots aan Kim Kardashian en tot zijn verbazing kreeg hij reactie van Kimmy herself. Hoewel de reality ster duidelijk geen woorden heeft voor de creatie liet zij haar mening toch duidelijk doorschemeren in een vijftal lovende emoji’s.

Het was overigens niet de eerste keer dat fan Jon zijn idool om haar mening vroeg. In het verleden had Jon al Twitter interactie met Kimmy toen hij haar vroeg om tattoo advies. Of hij wellicht een Kimoji aan zijn al bestaande Kim Kardashian creatie zou toevoegen? Ook daar kreeg de fan een enthousiaste reactie op. Gelukkig kon Kim toen wel uit haar worden komen.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top