Fashion

Vooruit kijken met Hugo Boss M

Landelijk - De huidige wintertrends kennen we zo onderhand wel en daarom geven wij een sneak preview van de Fall Winter collectie 2008 van Hugo Boss. Je kunt meer zien van de collectie op hugoboss.com als je doorklikt naar eMAG.
Deze collectie is de eerste van de hand van de Belgische designer Bruno Pieters, die in april is benoemd tot artistiek directeur bij Hugo Boss. De Vlaamse ontwerper studeerde aan de Antwerpse Modeacademie en presenteerde in 2001 zijn eerste eigen couturecollectie in Parijs. Sindsdien heeft hij al enkele belangrijke modeprijzen op zijn naam staan. Zijn debuut bij Hugo Boss laat zich het best omschrijven als 'sleek sophisticated' en 'modern dandy', wat resulteert in een clean chic look. Naast Hugo Boss blijft Pieters ook zijn eigen collecties ontwerpen. De collectie zal in januari worden gepresenteerd en ligt vanaf juli in de winkels.
Bruno Pieters is trouwens niet de eerste student van de Antwerpse Modeacademie, die als artistiek directeur aan de slag gaat bij een groot modehuis. Eind maart kondigde Dior aan dat Kris Van Assche de mannencollectie van het modehuis onder zijn hoede neemt.

Deel dit artikel
Back to top