Fashion

Deze fashionable en handige accessoire gaan we binnenkort allemaal dragen

Deze fashionable en handige accessoire gaan we binnenkort allemaal dragen

Ik volg de fantastische Yara Michels op Instagram en ik heb onlangs haar eigen bedrijfje Ateljé gevonden, waar ze onder andere prachtige hoesjes met koorden verkoopt. Ik heb de Pearl Drop en ik kan niet meer zonder.

Het is super handig om - als telefoonverslaafde - je mobiel altijd binnen hand bereik te hebben. Door je telefoon aan een geweldig koordje te hangen hoef jij nooit meer naar je mobiel te zoeken en draag jij tegelijkertijd een trendy accessoire.

Tijdens mijn recente vakantie in Spanje zag ik iedereen met zo'n handige mobile cord en ik verwacht dat deze mooie en functionele accessoire ook booming wordt in Nederland. Je kunt een telefoonhoesje inclusief koord online kopen, vaak zijn de meeste iPhone hoesjes. Daarna kun je prachtige telefoonkoordjes los kopen en ze vervangen. Ik heb zelf een Samsung A7 en gezocht via Bol.com met de zoekwoorden: hoesje met koord Samsung A7. De originele koord heb ik vervangen met de geweldige Pearl Drop van Ateljé. Ga jij een smartphoneketting uitproberen?

 

 
Beeld: Ateljé
Deel dit artikel
Back to top