Fashion

Gigi Hadid is een spacey chick voor Harper's Bazaar

De gorgeous Gigi Hadid is de covergirl van de juni/juli uitgave van Harper's Bazaar US. Op de cover van het Amerikaanse tijdschrift schittert het model in een Prada verentooi en de foto's in het magazine zijn geweldig spacey.

De plaatjes zijn geschoten door fotograaf Mariano Vivanco. Gigi draagt in de spreads designs van Dolce & Gabbana, Tom Ford, Chanel, Miu Miu en nog meer. En het beste? De foto's lijken wel plaats te vinden midden in de ruimte. Gigi poseert voor een raket, in spacey ruimtes en met een heuse astronaut. De foto's zijn dan ook gemaakt bij een space center. My boyfriend’s really into aliens,” zei Gigi dan ook toen ze op locatie aan kwam. 

De 22-jarige Gigi vertelt in het interview met HB over de onzekerheid die ze voelt bij shoots en over haar catwalk loopje, die niet altijd zo on fleek is geweest als dat 'ie nu is. “I’ve really been working on trying to get better and to learn from every show, so I take it as a learning experience, because I always want to do my best. But I think it’s always going to be nerve-racking for me. There’s always a little thing, like the shoes [are tight] or the dress is heavy or whatever, so that’s what you’re focused on, to make sure your walk is going to go well.”

Beeld: Harper's Bazaar / Mariano Vicanco

Deel dit artikel
Back to top