Fashion

Dit is volgens Victoria Beckham het perfecte witte t-shirt

Het is een eeuwige zoektocht: het vinden van het perfecte witte t-shirt. Het model is natuurlijk een beetje afhankelijk van je voorkeuren en je lichaamsvorm, maar er zijn wel een aantal features die voor iedereen fijn zijn zoals niet-kreukend katoen.

Victoria Beckham heeft een geweldig gevoel voor stijl en weet als de beste waar ze mooie dingen kan shoppen én hoe ze die kan laten fabriceren voor haar eigen collectie. Voor haar was het vinden van het perfecte witte t-shirt ook een flinke zoektocht dus besloot ze er zelf maar één te maken.

De kenmerken waar haar favoriete t-shirt aan moet voldoen, zijn als volgt. "For me, I like my T-shirts to be a little oversize, but not too much. I like them to be crisp—a T-shirt where the jersey doesn’t crease too much, and something that’s partly masculine in shape. I don’t like scoop-necks, so I’m quite obsessive about these things", aldus Victoria.

Haar zelfgemaakte t-shirt is nu ook te verkrijgen in haar Victoria Victoria Beckham lijn. Is 100 euro ervoor neertellen iets teveel voor jou? Bij Zeeman kun je voor 2 euro 50 een soortgelijk exemplaar scoren. Ons geheimpje, oké?

Victoria Victoria Beckham t-shirt bij Stylebop.com

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top