Fashion

Zoon van Jude Law maakt catwalk debuut

De zoon van Jude Law en Sadie Frost heeft zijn catwalk debuut gemaakt voor DKNY bij een show georganiseerd door Esquire magazine. Rafferty Law heeft al eerder campagnes en editorials gescoort, met zijn laatste shoot als de mooiste op zijn CV voor Tiger Of Sweden.
 
Het ambitieuze model heeft de looks van zijn vader meegekregen met dezelfde blauwe ogen en het zachte profiel waar Jude Law om bekend staat. De 17-jarige is model bij Select Model Magagement, dezelfde agency als topmodellen Irina Shayk, Jessica Hart en Natasha Poly. 
 
Het lijkt een trend te worden dat zoons en dochters van bekendheden van hun goede genen een carrière maken. Lottie Moss (de 16-jarige halfzus van Kate) heeft zich ingeschreven bij Storm Models terwijl de 11-jarige Romeo Beckham al twee Burberry campagnes op zijn naam heeft staan. Cindy Crawfords dochter Kaia was op haar tiende al in een Versace campagne te zien en Kendall Jenner steelt de show bij Marc Jacobs en in Vogue. 
 
De bekendheidsfactor helpt de young pretty things om zichzelf neer te zetten in de modeindustrie, doordat de focus sneller op hun word gelegd inplaats van andere vele upcoming modellen. Het nadeel is dat ze zichzelf ook meer moeten bewijzen, omdat veel mensen denken dat de bekendheid van hun ouders de enige reden is dat ze die spotlight krijgen.
 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top