Fashion

Trend: Zomerse All-Black Outfits

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Donkere outfits worden niet vaak met de zomer geassocieerd. Vaak zijn we als het lichter buiten word eerder geïnspireerd om zachtere outfits te dragen in lichtere tinten. Maar als jij net als wij fan bent van The Adams Family look dan vind je het eigenlijk een beetje jammer om al je zwarte outfits te laten liggen. Met een paar aanpassingen in je looks kan jij de hele zomer doorkomen in all-black outfits en met deze subtiele veranderingen hoef je niet eens een hele nieuwe kledingkast in te slaan.

Het belangrijkste is waarschijnlijk om goed naar je stoffen te kijken. Leg die wollen items inderdaad even achterin je kast en laat de rest gewoon hangen. Combineer verschillende stoffen met elkaar zoals leren shorts met katoenen tops en licht doorschijnende jurken met chunky sandalen. Je kan veel luchtige items in bijvoorbeeld linnen of zijde over elkaar dragen zodat je het niet te warm krijgt maar wel helemaal je zwarte gewaden kan dragen.

Als je echt een accessoires-meisje bent is dit juist leuk om mee te spelen, met een korte-mouwen shirt kan je je armen vol armbanden draperen of een zomers boot hoedje dragen om je look een warmere touch te geven. Als je minimalistisch bent is het misschien leuk om gewoon een goede statement zonnebril of mooie sandalen te dragen en die in zijn waarde te laten met een simpele zwarte outfit.

Wij zelf zijn weg van de off-shoulder tops en halter tanktops waardoor je look sowieso zomers is zonder er veel over na te hoeven denken en toch je favoriete donkere look te creëeren.

 

 

 

 

 

Shop zomerse zwarte looks:

 

JUST A DREAM Flatforms,€49.29                                                         Swing Dress with Asymmetric Frill,€53.52
 
 

 

Vest Dress with Asymmetric Hem in Rib,€35.21                                     Midi Skirt In Scuba With Sheer Panel,€56.34
 
Flat Top Cat Eye Sunglasses,€16.90                                                    PICK ME UP High Heels,€63.38
 

Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top